Ons bedrijf

Top Puurs – Merreco nv is een jong, dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in Grondverwerking, het ontwikkelen en produceren van substraten voor groenaanleg en aanverwanten. Voor zowel particulier als professioneel cliënteel staan wij steeds garant voor service op maat naar ieders wens en voor elke toepassing.

Onze uitgangspositie voor veel produkten is de "universele teelaarde" daarnaast hebben we enkele "standaard mengsels" die steeds kunnen aangepast worden naar de eis van zowel klant als plant. Onze substraten bevatten de meest uiteenlopende natuurlijke produkten zoals lava, bims, compost-en turfsoorten, kalksteen, argex, verschillende kleisoorten,... Deze worden steeds samengesteld volgens de eisen van het bestek en met de nodige technische vereisten afgeleverd.

Steeds zijn wij bereid om samen met U naar de juiste oplossingen te zoeken en stellen onze ervaring ter uwer beschikking. Uit een milieubewust standpunt onder toezicht van Grondbank & Mestbank voeren wij zowel milieutechnische- als landbouwkundige analyses uit op al onze producten. Bij deze hopen wij U weldra ook van dienst te kunnen zijn.

Emmeregs Peter
Zaakvoerder Toppuurs
0495 51 09 83
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

contacteer ons